Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gerze İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. 

Gerze Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonu Başkanı Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, İl Başkan Yardımcıları, İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Dinçer, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, AK Parti Gerze İlçe Teşkilatı Başkanı İzzet Kahraman, AK Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu ve çok sayıda partili katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda AK Parti İlçe Başkanı İzzet Kahraman bir konuşma yaptı. Yapılan konuşmanın ardından AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından yapılan çalışmalarla ilgili görüntülerin yer aldığı bir slayt gösterimi gerçekleştirildi. 

Slayt gösterimi ardından konuşan AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma köylere yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Daha sonra söz alan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Türkiye gündemine ilişkin konuların değerlendirmesini yaptı. Son günlerde Türkiye gündemini meşgul eden Kobani’deki savaş ve tezkere konularında AK Parti’nin tutumunu anlatarak, HDP ve CHP’ye yüklendi.

Editör: Vitrin Haber