AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, 27 Ağustos’ta Ankara’da yapılacak olan AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi ile ilgili olarak basın toplantısı düzenledi.

AK parti İl binasında gerçekleşen basın toplantısına, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, İl Genel Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları İl Gençlik ve Kadın Kolları başkanları ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Tokmak Şunları söyledi: “AK Parti herhangi bir parti değildir. Partimiz milletin bağrından çıkmıştır. Bizim partimiz ‘ben’ demeden ‘biz’ diyenlerin, ‘partimiz’ demeden ‘milletimiz’ diyenlerin partisidir.

Millete hizmeti aşk ile sevda ile benimseyenlerin; durmadan çalışanların, birliği, kardeşliği bayrak yapanların partisidir. İşte bu yüzden milletimiz, 2002’den beri girdiğimiz her seçimde bize her seferinde daha büyük oranlarda destek vermiştir. Milletimiz gerek ülke yönetiminde, gerekse belediyelerde bize olan güvenini sürekli göstermiştir. Bizim çabamız, bu büyük güvene daha çok çalışarak, daha yeni işler yaparak layık olmaya çalışmaktır. Hep daha iyiyi, daha güzeli ve daha doğruyu aramaktır. Asla yorulmayarak, durmayarak, yılmayarak Türkiye’yi bir dünya gücü haline getirmektir. Başbakanımız ve Genel Başkanımızın 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı seçilmesi ile Yeni Türkiye’nin kapıları ardına kadar açılmıştır.27 Ağustos’ta yapacağımız 1. Olağanüstü Büyük Kongremiz ile Yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacaktır. Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir.

Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde ve genel başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir. AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. AK Parti; birliğiyle, beraberliğiyle, davasıyla, sevdasıyla ve aziz milletiyle bu yolda yürümeye devam edecektir. 1. Olağanüstü Büyük Kongremizin partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”
Editör: Vitrin Haber