Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski İl Başkanı Mustafa Acun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunanlara tepki gösterdi. Acun;  “Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun "namus ve şeref sizin için ne anlama geliyor" sorusuna Adliye Saraylarında değil kamuoyu önünde cevap verilmelidir” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin 35. Olağan Kurultayı ve Parti grup toplantısında AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içeren ifadeler kullandığı gerekçesiyle ülke genelinde ve Sinop’ta Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurularında bulunuluyor. Gerçekleştirilen suç duyurularına CHP eski İl Başkanı Mustafa Acun’dan tepki geldi. yapılan girişimlerin dikkat çekmek, gündeme gelmek ve birilerine yapıldığını belirten Acun, Adalet sarayları önünde suç duyurusunda bulunma yarışına girenleri gülerek izlediğini söyledi. Acun; “Ananı da al git, İsrail dölü, Cahil, ahlaksız, serseri mayın, namus ve şeref fukarası, zavallı, pişkin, adam yerine koymam, yüzüne tükürsen yağmur zanneder, yarım porsiyon aydınlar..." ve daha nice nazik (!) ifadeleri duymayanlar Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun; "diktatör bozuntusu, senin için şeref ve namus ne anlama geliyor " sözleri için Adalet Saraylarına koşuyor. 

Yıllardır; siyasetçilere, muhalefet liderlerine, vatandaşa, kadına, erkeğe, hatta Atatürk ve İnönü'ye hakaret etme hadsizliğinde bulunabilenleri görmezden gelip de bugün Adalet Sarayları önünde şikayet etme yarışına girenleri sadece gülerek izliyorum. 

Dikkat çekmek, gündeme gelmek, gündemde olmak istiyorlarsa daha ciddi işlerle uğraşmalarını daha ciddi söylemlerde bulunmalarını tavsiye ederim.
"Terör örgütü ile görüşen de görüştüğümüzü söyleyen de şerefsizdir" diyenlerin Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun "namus ve şeref sizin için ne anlama geliyor " sorusuna Adliye Saraylarında değil kamuoyu önünde cevap vermelerini diliyorum” dedi.

Editör: Vitrin Haber