CHP Durağan ilçe başkanı Mustafa Eker,  2019 seçimlerine  hazırlandıklarını belirterek, parti genel merkezinin politikaları çerçevesinde seçimlere iddialı olarak hazırlandıklarını söyledi.

Eker; “Halkımızla her noktada buluşmaya elini, sıkmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda yönetim kurulu üyelerimiz kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve yıllarca bu partiye oy veren ve başarısı için mücadele eden üyelerimizle Durağan’da CHP’nin umut haline getirmek, değişimi başlatmak istiyoruz. Çünkü biz diyoruz ki, önce bu ilçe değişecek,  sonra ülke değişecek. Son dönem de partimize üye katılımları hızla artıyor. Bu nedenle bundan sonraki süreçte partimiz ilçenin pazarı olan Perşembe günleri saat 12.45 ile 17.30 arasında  sürekli olarak açık kalacak yetkili bir arkadaşımız orada bulunacaktır.  Vatandaşlarımız haksızlığa uğradığını düşündüğünde bir çay içip merhaba demek istediğinde partimizde onu karşılayacak ilgi gösterecek bir yetkili ile karşılaşacaktır. Üyelerimizin gelip çay içebileceği, sohbet edebileceği bir yapıyı siyasi atmosferi de en kısa sürede CHP ilçe binasında oluşturacağız. CHP Durağan’da  değişimin, siyasette farklılığın adresi olacaktır. Amacımız çalışan bir siyasi yapı, olgunlaşan demokrasi hakkını arayan konuşan üreten, sorgulayan bir Durağan’a katkı sunmaktır. Bu amaçla daha çok çalışacağız daha çok insanımıza ulaşacağız” dedi.

OYU İLE ADAM OLANLARI DEĞİL, DEĞİŞMEYEN KENDİSİ GİBİ OLANLARI SEÇECEK!
Eker; “Biz inanıyoruz ki Durağan bu kez kendisini yönetmek, yönlendirmek isteyenlere fırsat vermeyecek yeter artık diyecektir. Çünkü göç eden giden kendi çocuğu, kaybeden küçülen kendi ilçesi, biten tükenen kendi esnafı, yanlış yatırımlar umut olmayan sözler seçimden seçime hatırlanan bir ilçe artık kabuğunu kıracaktır. Kendisini verdiği oy ile terbiye edenleri kendi oyu üzerinden nemalanıp ilçeyi küçültenlere en güçlü cevabı yeter artık ‘asalak gibi sırtımızdan geçinmeyi verdiğimiz oyla bizi fon kapılarına mahkum etmeyi bırakın’ diyecektir. Durağan 2019’da oyu ile adam olanları değil,  değişmeyen kendisi gibi olanları seçecek. 2019 değişim ve dönüşümün yılı olacak” diye konuştu. 
 
Editör: Vitrin Haber