Sinoplu iş insanı Cemil Yıldız'ın davetlisi olarak Viyana'ya giden tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, İstanbul'un en meşhur gurmesi Yaşar Yılmaz ve beraberindeki misafirler ile Damak Restoranda bir araya geldi. 

Beşiktaş Teknik Direktörlüğü yapan Şenol Güneş Viyana ziyaretinde, Türk mutfağının çok iyi temsil edildiğini vurguladı. Güneş’e İstanbul en meşhur gurmesi Yaşar Yılmaz'da eşlik etti. Damak restoran aşçılarıyla da tanışan Şenol Güneş, işletme sahibi Volkan Akın’a Türkiye mutfağının lezzetini Viyana’da görmekten mutluluk duyduğuğuru ifade etti. Güneş'in Avusturya ziyareti sırasında Cemil Yıldız, Başarılı teknik adamı Viyana'nın tarihi ve tunistik mekanlarını yerlerini gezdirdi. 

SİNOP'U ZİYARET EDECEK
Sinoplu iş insanı Cemil Yıldız'a Sinop'u ziyaret etme sözü de veren Şenol Güneş, misafirperverliği için Yıldız'a teşekkür etti.

Başarılı teknik adam Şenol Güneş'i Viyana'da ağırlamaktan büyük onur duyduklarını dile getiren Cemil Yıldız Vitrinhaber'e yaptığı açıklamada, "Şenol Güneş bey bizleri ziyaretleriyle fevkalade onurlandırdı. Kendisini Sinop'a davet ettik. En kısa zamanda Sinop'a birlikte gideceğiz inşallah. Oradaki dostlarımızı ziyaret edeceğiz, kentimizin tarihi ve doğal güzelliklerini kendisi ile gezeceğiz" diye konuştu. 

Geleceğin kültür elçileri Sinop'ta Geleceğin kültür elçileri Sinop'ta

Editör: Serhat Özşahin