Sinop Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda renkli anlara sahne olan kutlama törenine öğrenci velileri ve vatandaşlar da izleyici olarak katıldı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan programda öğrenciler halk oyunu, jimnastik, koro ve şiir gösterileri yaptı.

Sinop E-Spor turnuvasında heyecan doruktaydı Sinop E-Spor turnuvasında heyecan doruktaydı

Okul Müdürü Volkan Bezircioğlu, törende yaptığı açılış konuşmasında duygularını şu sözlerle ifade etti; “Bahçeşehir Koleji olarak her yıl büyük bir coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı bu yıl Atatürk Kapalı Spor Salonu’na taşıyarak kendi çocukluğumuzda, yine bu salonda şenlik havasında kutladığımız, Anadolu’nun dört bir yanından gelen çocukların gösterileriyle renk kattığı programlar gibi yapmak istedik. Bugün öğrencilerimizin her biri sanki Anadolu’nun farklı köşelerinden gelmiş, bizlere geldikleri yörenin kültürünü yansıtan oyunlarıyla yapacaklar gösterilerini. Bugünün kahramanı onlar, hepsine kolaylıklar diliyorum. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Yurtta sulh cihanda sulh’’ sözünden yola çıkarak, çocukların savaşlarda ölmediği barış dolu bir dünya diliyorum. Bu vatanı canları pahasına savunan ve bizlere emanet eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi minnetle anıyor, hepinize hoş geldiniz diyorum.”

Büyük alkış toplayan gösteriler sonrası misafirler 23 Nisan dolayısıyla öğrencilerin hazırladığı resim ve origami sergisini gezdiler.

Muhabir: Merve Yerli