Altlarında lüks araba, ellerinde 1.000 dolarlık akıllı telefonlarla aksırıncaya tıksırıncaya kadar  "Mumbar dolması" yiyip göbek bırakan Kürt Faşistleri mazlum Kürt halkını sosyal medyadan savaşa davet ediyor, savaş tamtamları çalıyor.

Ve yine  gökdelenlerde, villalarda oturup Boğaza karşı rakı balık yapan beyaz adamlar, sanırım savaş nağmeleri kulağınıza çok hoş geliyor.

Türk ve Kürt faşistleri iç savaş çıkarmak istiyorsanız "Lütfen önden siz buyrun" sahada sizleri görmek istiyoruz. Kullandığınız telefon kadar yıllık geliri  olmayan, banacak yağ bile bulamayıp kuru ekmeği ancak bulan fakir Türk ve Kürt çocuklarının bedenleri üzerinden ellerinizi çekin. 

Türk ve Kürt halkı oynanan her türlü oyuna rağmen kadimden beri  kardeş olup çözüm sürecine yürekten destek vermiştir. Gerçekte başına sinek konsa altına yapacak ödlek savaş çığırtkanlarına itibar etmeyip  sokağa dökülmeyen sağduyulu halkımız bu kirli oyunları oynayanlara iade edecektir.

Klavye savaşçıları kendi girmeyeceğiniz savaşın delikanlılığını yapmaktan vazgeçin. Ağzınızdan savaş salyaları değil barış türküleri çıksın. Sizin gibi savaş çığırtkanları yüzünden çözüm süreci bugün sıkıntıya girdi. Bu süreci de atlatacağız. Ülkemizde yapmacık değil "Gerçek Kardeşliği" tesis edeceğiz.

Barış istiyormuş gibi yapan PKK Çözüm Sürecinin samimiyetsiz tarafı olduğunu ispat etmiştir. 

Çözüm sürecinde devlet adeta "Osmanlı Hoşgörüsü" ile PKK'ya haddinden fazla esnek davranmış ancak bu maalesef karşı tarafta bir zaafiyet, pes ediş olarak algılanmıştır.

Şunu unutmamak gerekir ki PKK uzun yıllar dağ mücadelesini sürdürebilecek durumdaysa Türkiye Cumhuriyeti de bu savaşı uzun yıllar sürdürebilecek güçtedir. Ekonomisi en kırılgan, siyaseti en belirsiz ortamlarda dahi PKK mücadelesinde mevzi kaybetmemiş Türkiye bu kadar güçlenmişken çözüm sürecine girmesi halkına barış ve zenginlik getirmek için olmuştur. Bir pes edişin, yenilginin sonucu değil kardeşlik hukukunun gelişmesi için çözüm sürecine gidilmiştir.

PKK şımarık çocuk edasından vazgeçip çözüm sürecinde üzerine düşeni yapmalıdır. Kürt halkının kendilerine siyaseten verdiği desteği yanlış okuyanlar halkın savaş değil barış istediğini anlasınlar. Barış istermiş gibi yapıp savaş tamtamları çalanların peşinden millet gitmiyor, gitmez...