2024 mahalli idareler seçimlerinde CHP’ den Esenler Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen, 33,78 oy oranıyla bir meclis üyesi olan Esenler' de büyük bir başarı yakalayan ve meclis üyesi sayısını da 12’ ye çıkaran Sinoplu hemşehrimiz Hasan Dalkıran, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ na tebrik ziyaretinde bulundu.

 Konuyla ilgili açıklama yapan Dalkıran şu ifadeleri kullandı: “İstanbul halkının büyük teveccühleriyle ikinci kez göreve seçilen, beraber yol yürümekten büyük mutluluk duyduğum İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaretinde bulunduk.

Henüz ilk dönemiyle birlikte önemli başarılara imza atan, Türk siyasetine damga vuran Kıymetli Başkanımıza, başarılarının hız kesmeden devam etmesi temennisinde bulunarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki

Kadim kentimiz Sinopumuzun tarihi ile yoğurulmuş, geçmişten günümüze ustalarımızın alın teriyle, ince el emeğiyle yontulmuş ve Sinopumuzun en önemli simgelerinden biri haline gelmiş geleneksel “Kotramızı” Kıymetli Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na hediye ettik.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadele adımını attığı Bandırma Vapuru’nun bir örneği olan Kotramızın, Sayın Ekrem İmamoğlu’nun gelecek başarılarına ışık olmasını dileriz. Alınacak çok yolumuz, başarılacak çok işimiz var. Tam Yol İleri!”

Editör: Vitrin Gerze