Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, hizmet ve kalite standartlarını yükselterek vatandaşlara en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor.  

Sinop ADSM’ye 2014 yılında 75 bin 578 vatandaş diş tedavisi için başvuru yaparken bu rakam 2015 yılında 87 bin 489’a yükseldi,  2016 yılında ise yine büyük bir artış göstererek hasta protokol girişi 99 bin 392’ye ulaştı. Edinilen bilgilere göre Ağız ve Diş Sağlığı merkezi her yıl yüzde 30’luk artışla verilen hizmetlerin ve kalitenin altına imza atmış oldu. 2017 yılı için yapılan değerlendirmeler de sadece Ocak ayında hasta girişi 8 bin 137’ye ulaştı. Buradan da anlaşılıyor ki Sinopluların Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine güveni artarken verilen hizmetlerden de memnun kalınıyor.

20 HEKİM 20 DİŞ ÜNİTİ İLE HİZMET VERİYOR
Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi her yıl hasta memnuniyetini artırarak hizmetlerine devam ediyor.  2016 yılında 18 hekim olan Diş Sağlığı Merkezinde şu an 20 Hekim 20 Diş Üniti ile hizmet veriyor.  2015 yılında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin talebi doğrultusunda diş ünitlerinin yenilenmesi, diş tedavisi için Merkeze başvuran hastaları memnun etmişti. Yeniliklerin üzerine Diş Hekimlerinin artması da Sinoplu vatandaşları memnun etmeye devam ediyor.

UZMAN DİŞ TABİBİ ATANACAK
2017 yılı içerisinde faaliyete girmesi planlanan yeni hizmet binası ile üst düzey hizmet vermek amacıyla ve Sinoplu vatandaşların Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine yoğun ilgisi nedeniyle 2017 yılında Sağlık Bakanlığı, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün ilanlarında yer alan unvan değişikliği kadroları listesinde Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine bir Uzman Diş Hekimi kadrosunun da açıldığı öğrenildi.

ÇOCUKLARIN DİŞ SAĞLIĞI İHMAL EDİLMİYOR
Her geçen gün kendinden söz ettiren Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin çocukların diş sağlığını korumak adına yaptığı çalışmalar da gözlerden kaçmıyor. Sağlık Bakanlığının da bu konu da titizlikle yürüttüğü Flor Uygulamalarında kapsamında her yıl ortalama 500 öğrenciye diş taraması ve flor uygulamaları yapılıyor.

 
Editör: Vitrin Haber