Son dönemlerde, konusunda uygulanan farklı birçok tedavi yöntemi dikkat çekmektedir. Mezoterapi tedavisi, altın iğne tedavisi ve somon dna tedavisi uygulanan yöntemlerin başında gelmektedir. İlgili yöntemleri kendi özel kliniğinde başarıyla uygulamakta olan Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal ‘ın, ameliyatsız yüz germe teknikleri konusundaki bilgilendirmeleri, ilgili tedavi yöntemlerini düşünenler için çok faydalı olacaktır.

 

 Yüz Mezoterapisi

            Diğer bir ismi mezolift olan konusunda Uzm. Dr. Hande Ulusal, şu şekilde bilgilendirme yapmaktadır; "Bu yöntem, yüze uygulanmakta olan gençleştirme yöntemlerinden birisidir. Çeşitli vitamin ve mineraller ile hyaluronik asit karışımlarının cildin orta tabakasına minik iğnelerle enjekte edilmesi şeklinde uygulanır. Bu maddelerin cilde enjekte edilmesiyle birlikte, cildin su tutma kapasitesi yani nemliliği artmaktadır, böylece cildin beslenmesi sağlanmaktadır." Uzm. Dr. Hande Ulusal ‘ın ilettiği bilgiye göre, cilt mezoterapisi on beş gün aralıklarla ortalama olarak 4-6 seans uygulanır. İşlem öncesinde ise kremlerle anestezi sağlanmaktadır.

 

 Altın İğne Tedavisi

            Uzm. Dr. Hande Ulusal, altın iğne tedavisi konusunda şu şekilde bilgilendirme yapmaktadır; "Altın iğne, fraksiyonel mikro iğneli radyofrekans olarak da adlandırılan cilt gençleştirme tedavilerinden birisidir. Ucunda mikro altın iğneler bulunmakta olan bir cihazın, derinin orta tabakasına uygulanması şeklinde gerçekleştirilir. Bu iğnelerin, derinin orta tabakasına uygulanması esnasında, iğnelerin ucundan elektrik akımıyla deriye ısı verilmesi ile o bölgedeki kolajen ve elastiği aktive etmesi prensibine dayanan bir tedavi yöntemidir. yönteminin uygulanması sonucunda, zamanla lifting adı verilen sıkılaşma etkisi gözlemlenmekte, cilt tazelenmekte ve yenilenmektedir. "

            Uzm. Dr. Hande Ulusal, altın iğne tedavisinin; göz kapakları da dahil olmak üzere tüm yüz bölgesinde uygulanabildiğini, aynı zamanda dekolte ve boyun bölgesi için de çok uygun bir tedavi yöntemi olduğunu ifade etmektedir.

 

 Somon DNA Tedavisi

            Uzm. Dr. Hande Ulusal konusunda şöyle bilgilendirmede bulunmaktadır; "Somon DNA tedavisinde, somon balığının DNA yapısının taklit edilmesiyle üretilen protein içerikli bir yapıdan faydalanılmaktadır. Somon balığı DNA yapısının insan DNA yapısına benzemesi nedeniyle çok sağlıklı bir yöntemdir. Etkileri çok kısa süre içinde fark edilen ender uygulamalardan birisidir. Cildi nemlendiren ve aydınlatan somon DNA tedavisi, ortalama 3 - 4 seansta tamamlanmaktadır, cildin niteliğine göre 5 - 6 ay sonra tekrarlanabilir."

            Uzm. Dr. Hande Ulusal, yukarıda belirtilen tüm ameliyatsız yüz germe uygulamalarını, deneyimli ve donanımlı ekibi eşliğinde özenle ve başarıyla gerçekleştirmeye devam etmektedir. Kısa sürede gerçekleştirilebilen ve günlük rutin yaşantıyı sekteye uğratmayan bu uygulamaları güvenle hastalarına önermektedir.

 

 Advertorial Haber



 

 
Editör: Vitrin Haber