Durağan’da yapılması planlanan 50 yataklı Hastane için gerekli süreçlerin tamamlanmasının ardından, yapımı için gün sayan hastane inşaatında ilk kazma vuruldu. 

Projesi TOKİ tarafından onaylanan hastanenin ilçeye büyük bir katkı sağlayacaklarına inandığını söyleyen Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, böylesi önemli bir hizmetin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Geçtiğimiz günlerde Sinop Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy ile birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanı'nı ziyaret ettiklerini ve Hastane alanıyla ilgili sorunların çözüldüğü müjdesini verdiklerini belirten Başkan Kılıçaslan;" Durağan'ımıza yapılacak 50 Yataklı Devlet Hastanesinin çok yakında çalışmaların başlayacağı müjdesini vermiştik. Bugün itibari ile Hastane alanımıza ilk kepçe vurulmuştur. Hastane alanında hafriyat çalışmaları başlamıştır. Hastanemizin biran önce tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulması için gece gündüz demeden çalışmaları takip edeceğiz. Hastanemiz tüm halkımıza hayırlı olsun." dedi.

Editör: Vitrin Haber