Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde doğum yapan bir aileyi evinde ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Op. Dr. Tolga Baş ve  Atatürk Devlet Hastanesi yöneticileri katıldı.

Gerçekleşen ziyarette Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Tolga Baş anne ve bebeğin sağlık durumu hakkında bilgi alarak hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Yapılan bu ziyaretten oldukça memnun olduğunu dile getiren İhlas Haber Ajansı Sinop Temsilcisi Deniz Özen şunları söyledi; ‘’Öncelikle bu ziyaretinizden dolayı çok müteşekkirim, Genel Sekreterimiz Tolga Beyde burada iken şunları söylemekte fayda var.

Eşimin hamilelik evresinde özel hastane daha iyidir düşüncesi ile. Bafra’da bulunan hastaneye gidiyorduk. Bir gün Sinop Atatürk Devlet Hastanesi kadın Doğum Uzmanı Emre Canverenler’e gittik kontrol amaçlı. O gün eşimle birlikte kararımızı değiştirdik ve kendi Devlet hastanemize gitmeye başladık. Kesinlikle şunu söyleyebilirim ki; Sinop Atatürk Devlet Hastanesinin gerek tedavi gerekse hoşgörü anlamında özel hastaneden hiçbir farkı yok. Bu anlamda başta Genel Sekreterimiz Op. Dr. Tolga BAŞ’ a, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Tuna BİLECEK’ e, hastanemiz Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Emre CANVERENLER’ e ve tüm hastane çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Vitrin Haber