Sinop Devlet Hastanesine çocuk acil servisi kurulması için yaklaşık 3 yıldır ferdi olarak büyük çaba sarf eden Uğur Demirtaş, Vitrinhaber Gazetesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin ve gazete çalışanları ile uzun süre sohbet eden Demirtaş, bu süreç içerisinde Vitrinhaber Gazetesi'nin göstermiş olduğu mücadelede büyük katkıları olduğunu söyledi.
Ziyaret sırasında konuşan Uğur Demirtaş, 13 yaşındaki çocuğunun epilepsi, 9 yaşındaki çocuğunun ise astım hastası olması nedeniyle sık sık hastaneye gitmek zorunda kaldığını anlatırken duygulu anlar yaşadı. 

Tüm yetkililerden sürdürdüğü mücadele için destek isteyen Demirtaş, "Vatandaşlarımızın bu konuda bilinçlenmesi ve duyarlı olmasını istiyoruz. Bu konuyla ilgili gerekli mercilerin, gerekli kişilerin, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun, yeni seçilen milletvekillerimizin, Sayın Valimizin, Sağlık İl Müdürlüğümüzün ve bu işe sebep olacak herkesin bu konuda duyarlı olmasını, destek vermesini istiyorum. 

Sesimi ve feryadımı basın olmasa inanın duyuramazdım. Bu vesileyle Sayın Özşahin nezdinde, Vitrinhaber Gazetesi'ne ve sayın çalışanlarınıza teşekkür ediyorum. Hep sizin desteğinizi hissederek bu kampanyayı sürdürdüm. Artık tüm kesimlerin bu işe el vermesini bekliyorum" dedi. 

Uğur Demirtaş ayrıca toplumda konuyla ilgili farkındalığı arttırmak için büyük katılımlı bir konvoy da düzenleyeceğini sözlerine ekledi. 

Editör: Vitrin Haber