Vitrinhaber Gazetesi'ne EMİTT 2016'da Sinop tanıtımına verdiği destekten dolayı teşekkür belgesi verildi. 

İstanbul'da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) sonrasında Sinop Kültür ve Turizm Derneği tarafından değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Belediye Başkanı Baki Ergül, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer ile fuara katılan turizmcilerin katıldığı basın toplantısında, fuarda yer alan Sinop standına katkıda bulunanlara teşekkür belgeleri verildi. 

Programda; EMİTT Fuarında gün ve gün Sinop standındaki tanıtım çalışmalarını hem gazete, hem de internet ortamında okurlarıyla buluşturan Vitrinhaber Gazetesi'nin katkısı da belgelendi. Fuara gönderdiği gazetelerle de Sinop'un tanıtımına katkıda bulunan Vitrinhaber'e belgesini Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Cemalettin Kaya verdi. Belgeyi, tüm ekip arkadaşları adına Gazete Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin aldı.

Yazı İşleri Müdürümüz Serhat Özşahin'e katkılarından dolayı teşekkür eden Cemalettin Kaya, "Vitrinhaber Gazetesi EMİTT Fuarını an ve an takip ederek, oradaki çalışmalarımızı okurlarıyla buluşturdu. Her daim yanımızda oldu. Serhat Özşahin'e ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ediyoruz" dedi. 

Editör: Vitrin Haber