Sinop’ta Karakum bölgesinde bulunan Nisi Göleti, İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilecek olan iyileştirme proje ile turizme kazandırılacak.

Karakum bölgesinde bulunan ve yaz aylarında Sinopluların ve tatilcilerin piknik yapmak için kullandığı Nisi Göleti çevresi, gerçekleştirilecek düzenleme çalışmaları ile daha modern bir görünüme kavuşacak. Proje kapsamında İlk etapta çevre düzenlemesi, çocuk oyun parkı, sosyal donatı alanları, oturma alanları, giriş ve güvenlik kulübesi, korkuluklar, otopark, WC düzenlemesi, asfaltlama çalışmaları gerçekleştirilecek.

Vali Dr. Mustafa Özarslan Başkanlığında Sinop İl Özel İdaresi'nde Nisi Göleti projesi ile ilgili düzenlenen değerlendirme toplantısında  İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mehmet Demircan, proje kapsamında yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu.

NİSİ GÖLETİ BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Gerçekleştirilecek olan proje ile Nisi Göletinin bölgenin cazibe merkezi haline geleceğini belirten Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan; "Kentimizin turizm alt yapı çalışmalarına devam ediyoruz. Nisi Göleti Projesi tamamlandığında misafirlerimiz ve hemşehrilerimizin aileleri ile birlikte keyifli bir zaman geçirmeleri için önemli bir uğrak merkezi olacaktır” diye konuştu.

Editör: Merve Yerli