Amisos Otel’de gerçekleştirilen matineye, derneğin bayan üyeleri ile üye eşleri kurum ve kuruluşlarının kadın temsilcileri katıldı. Şarkıcı Özcan Altakan’ın birbirinden güzel parçalarla renk kattığı programda, bayanlar uzun süre gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. 

Samsun, Sinop, Ankara ve İstanbul’dan yaklaşık 300 kadını bir araya getirdiklerini belirten Samsun Sinoplular ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Gülser Övet Kesimal; "Derneğimiz üyelerinin eşleri, bayan üyelerimiz ve misafirlerimizle birlikte yılın yorgunluğunu atmak amacıyla bir araya geldik. Tüm işimizi gücümüzü bıraktık ve bizim de eğlenmeye hakkımız olduğunu düşünerek gönlümüzce gülüp eğlenmek için toplandık. Aramızda bulunan öğretmenlerimizin de şimdiden 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum. Bize bu organizasyonda destek verenlere ve katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bu arada programda; kimya mühendisi Ayhan Kolbakır hanımefendi de kendi elleriyle dernek logosunu kullanarak hazırladığı pastayı programa katılanlara ikram etti.  







Editör: Vitrin Haber