Sevilen Sinoplu ses sanatçısı N.Yağmur Yalçın'ın ikinci klibi yolda. 

Sinoplu ses sanatçısı ve eğitimci Yağmur Yalçın Vitrinhaber Gazetesi'ni ziyaret etti. Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin ile ofisinde bir araya gelen Yağmur Yalçın'a ziyareti sırasında Gazeteci Özkan Akar'da eşlik etti.  

YENİ KLİP TARİHİ CEZAEVİNDE ÇEKİLECEK
Büyük beğeni toplayan ve TRT Müzik kanalında yayınlanan 'Uykular Haramdır' adlı klibinin ardından, yeni klip hazırlığında olduğunu belirten Yağmur Yalçın, son klibinin çekimlerinin Sinop Tarihi Cezaevinde yapılmasını planladıklarını söyledi. Yalçın; "Son klibimizi; TRT'den bir hocamızın bestesi olan ve cezaevi konseptine uygun bir beste olan 'Yazın Yağar Kar Başıma' adlı parçaya düşünüyoruz. Çok sevilen bir parça. Klibin çekimleri profesyonel bir ekip tarafından yapılacak. Böylece Sinop'umuzun da tanıtımı yapılacak. İnşallah hayırlı olur" dedi. 

Bazı kanallarla program konusunda görüşmelerin devam ettiğini kaydeden Yağmur Yalçın, çeşitti TV kanallarında gerçekleştirdiği programların da artarak sürdüğünü söyledi. Yalçın; "İzzet Yıldızhan'ın programına davetliyim. TRT Avaz'ın konuğu olacağız. Albümüm TRT'de şu an dönüyor. Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Flaş TV ile Eylül ayından itibaren bir program başlangıcımız olacak" diye konuştu.

HER TÜRLÜ KATKIYA HAZIRIM
Sinopluların gösterdiği ilgi ve teveccühten dolayı memnuniyetini de ifade eden Sanatçı Yalçın, Sinoplu’nun düzenlediği bir çok etkinlik ve konser programlarına da katıldığını anlattı. Yalçın, Sinop için yapılabilecek yardım ve sosyal sorumluluk adına yapılacak etkinliklere her türlü katkıya da hazır olduğunu dile getirdi. 

Aynı zamanda öğretmen olan N. Yağmur Yalçın, katıldığı bir çok TV programı ve canlı yayınlarda Sinop'un tanıtımına büyük katkı sağlıyor. 

Editör: Vitrin Haber