Sinop İl Müftüsü Mustafa Erkan'ın oğlu Çağrı Erkan hayatını Hanife Nur Özmenteş ile birleştirdi. Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Baki Ergül kıyarken, nikah şahitliğini ise Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata ile İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten yaptı. 

Tarihi Jandarma Gazinosunda gerçekleştirilen düğüne Sinop Valisi  Dr. Yasemin Özata, Belediye Başkanı Baki Ergül, Garnizon ve il Jandarma Komutanı Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin, ilçe müftüleri, kurum müdürleri, STK temsilcileri, din görevlileri, Müftü Mustafa Erkan'ın daha gönce görev yaptığı Bolu ve Ereğli'den gelen eski çalışma arkadaşları ile çok sayıda davetli katıldı. 

Alaaddin Camisi Uzman İmam Hatibi Abdullah Ergin'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan nikah merasiminde, genç çiftin nikahını Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata ile İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten yaptı. Nikah sonrası evlilik cüzdanını Vali Özata Çetinkaya geline teslim ederek, iki cihan saadeti diledi.  

Karadeniz Ereğli'den gelen ve din görevlilerinin oluşturduğu ilahi korosu tarafından Tasavvuf Musikisi ve Türk Sanat Müziğinin eşsiz parçalarının seslendirildiği nikah merasimi, pasta kesimi ve takı merasimi ile son buldu. 
Düğün sonunda Erkan ve Özmenteş aileleri tebrikleri kabul etti.  İl Müftüsü Mustafa Erkan, en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti. 

 


Editör: Vitrin Haber