Sinop'ta yaşayan bankacı, İnebolu ilçesinde yayımlanan yerel gazeteye yarım sayfa ilan vererek sevdiği kadına evlenme teklif etti.

Bankacı Vedat Hindioğlu (33), bir süredir görüştüğü akrabası hemşire Nermin Hindioğlu'na (25) evlenme teklifinde bulunmak amacıyla yerel gazeteye ilan verdi.

"Canım sevdiğim Nermin" sözleriyle başlayan ilanda, "Bu satırları seninle paylaşan yüzlerce İnebolulu hemşehrimiz huzurunda ve şahitliğinde ömrümü mutluluğuna adayarak soruyorum. Benimle evlenir misin?" ifadesi yer aldı.
Evlenme teklifinin kabulünün ardından çift için nişan töreni düzenlendi.

Damat adayı Hindioğlu, AA muhabirine, uzun süredir görüştüğü baba tarafından akrabası Nermin Hindioğlu'na bir türlü evlenme teklif edemediğini söyledi.

Bunun üzerine aklına böyle bir fikir geldiğini belirten Hindioğlu, "Nermin'le her buluşmamızda evlenme teklifi yapmak istiyordum ama bir türlü söyleyemiyordum. Gazeteye ilan vererek duygularımı ifade etmek istedim. Gazeteyi gördüğünde önce şaşırdı, sonra teklifimi kabul etti. Düğünümüzü de gelecek yıl yaz sezonunda yapacağız. Çok mutluyuz" diye konuştu.

Gelin adayı Hindioğlu da gazete ilanının kendisi için büyük sürpriz ve unutulmaz anı olduğunu anlattı.


Editör: Vitrin Haber