Türkeli ilçesinde görev yapan gazeteci meslektaşımız Yunus Celal Araz, görkemli bir törenle nişanlandı. 

Ayancık Çayiçi eski Muhtarı Refik Yıldız’ın kızı Merve ile Ayancık ve Türkeli ilçelerinde Doğuş ile Türkeli gazeteleri ve matbaaları kurucusu merhum Celal Araz’ın oğlu Yunus Celal Araz nişanlandı.
Genç çiftin nişan töreni, 25 Eylül Cuma günü Ayancık Lisesi Salonu’nda görkemli bir şekilde gerçekleşti. Nişan törenine, CHP Sinop Milletvekili adayı Tugay Dincel, AK Parti eski İl Başkanı Dursun Demirel, Darıca Belediye Başkan Vekili Ferhat Yılmaz, Ayancık eski İl Genel Meclis Üyesi Bayram Yıldız, İstanbul Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Yıldırım, Merve ile Yunus çiftinin aileleri, yakın akraba ve dostları katıldı. Merve ile Yunus’un nişan yüzüklerini, Yılanlık Camisi İmam Hatibi Ahmet Er takarken yaptığı tebrik konuşmasında, evlilik yolunda yaptıkları ilk adımın hayırlı olmasını diledi.
Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından Çerkez oyunları ve oyun havaları eşliğinde gönüllerince eğlenen davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar Merve ile Yunus’un mutluluklarına ortak oldular.
Vitrinhaber Gazetesi olarak genç çiftimize evlilik için attıkları bu ilk adımın, mutlu bir evlilikle taçlanmasını temenni ediyor ve şimdiden bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Editör: Vitrin Haber