Sinop Ülkü Ocakları ikinci Başkanı Volkan Cıbır, beraberindeki Ülkü Ocakları Basın Yayın Birimi Sorumlusu Mücahid Ocak ve teşkilat üyeleri ile birlikte gazetemiz Vitrinhaber’i ziyaret etti. Burada gazetemiz muhabiri Ali Fuat Özşahin ile bir süre sohbet eden Sinop Ülkü Ocakları ikinci Başkanı Volkan Cıbır ve teşkilat üyeleri Sinop Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Emre Karagülle'nin de gazete çalışanlarına selamını ve bayram tebriğini iletti. 

Ziyarette konuşan Sinop Ülkü Ocakları ikinci Başkanı Volkan Cıbır, gazetemiz nezdinde tüm basın çalışanlarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü kutladığını belirtti. Cıbır; “Kamuoyuna haber ve bilgi akışını tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunları dile getirmek, demokrasinin gelişmesine katkı sağlamak için gece gündüz demeden, zaman zaman zor şartlar altında uğraş veren basın çalışanlarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Türk basını; Milletin gerçek ses ve iradesinin belirme yolu olan cumhuriyetin etrafında, çelikten bir kale meydana getirecektir" diyoruz ve yazılı ve görsel basın çalışanlarımızın işlerinde kolaylıklar diliyoruz” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Muhabiri Ali Fuat Özşahin de, Sinop Ülkü Ocakları ikinci Başkanı Volkan Cıbır ve teşkilat üyelerine gerçekleştirdikleri bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 
Ziyaret sonunda Sinop Ülkü Ocakları ikinci Başkanı Volkan Cıbır, Ali Fuat Özşahin’e bir plaket takdim etti.