Sinop Özel Büyük Mavi Düşler Anaokulunda gerçekleştirilen 29 Ekim etkinliğinde, minikler, öğretmenleri nezaretinde hazırladıkları gösterileri sergiledi. 

Ay yıldızlı kıyafetleri ile sahneye çıkan minikler, 29 Ekim ile ilgili hazırladıkları şiirleri okudu. Öğretmenlerinin cumhuriyet konulu sunumunu dikkatle takip eden minikler, daha sonra sınıflarında etkinliklerine devam etti. 

Gerçekleştirilen etkinliğin bir hafta gibi kısa sürede hazırlandığını belirten Sinop Özel Büyük Mavi Düşler Anaokulu Kurucu Müdürü Nilgün Şahin Korkan, öğrencilerin etkinlikte hem eğlendiğini hem de Cumhuriyetimizin temellerinin nasıl atıldığını öğrendiğini söyledi. 
Korkan; “Mavi Düşler Anaokulu olarak yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Gerek gezilerimiz gerekse böyle özel günlerde düzenlediğimiz etkinliklerimizle öğrencilerimizin yaşayarak öğrenmelerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz.  Bugün de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamak için öğrencilerimizle birlikte güzel bir şekilde hazırlandık. 1 hafta gibi kısa bir sürede hazırlandığımız etkinliğimizde öğrencilerimiz çok başarılı bir gösteri sundu. Gösterimizde şarkı ve şiirler vardı. Bunun haricinde öğretmenlerimiz görsel sunumlar eşliğinde çocuklarımıza cumhuriyet konulu bir sunum yaptı. Etkinliğimizde çocuklarımız hem eğlendi hem de Cumhuriyetimizin kuruluşu ile ilgili bilgiler edindi” dedi.  
Editör: Vitrin Haber