CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Gününü kutladı. “Babalarımızın, ekmek kavgası ne yazık ki her geçen gün daha da zorlaşıyor” diyen Karadeniz, babaların aileleri ile birlikte, insanca ve hakça bir yaşam sürdürebildiği, emeğinin karşılığını alabildiği bir ülke özlemini gerçeğe dönüştürmek için mücadele ettiklerini söyledi. 

Karadeniz mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yüreğimizde her an sevgisini tazelediğimiz, hayatın tüm güzellik ve zorluklarında hep yanımızda olan ve varlığından güç aldığımız, bizleri şefkatiyle sarıp kucaklayan babalarımız, annelerimizle birlikte en kutsal varlıklarımızdır. 

Hiç kuşkusuz, aile kurumumuz içinde, çocukların özgüveni yüksek, sorumluluklarını bilen, sağlıklı, mutlu ve iyi insanlar olarak yetişmelerinde babalarımızın önemli görevleri bulunuyor. 

Değerli babalarımız bu önemli görevlerini yerine getirirken çocuklarına ekmek götürmek için, onları okutabilmek ve bu ülke için aydınlık bir nesil yetiştirmek için ne gerekirse yapıyorlar. Babalarımızın, ekmek kavgası ne yazık ki her geçen gün daha da zorlaşıyor. Fabrikada işçi, tarlada çiftçi, okulda öğretmen, hastanede doktor, denizde balıkçı, pazarda esnaf ve çalışma hayatının tüm alanlarında alın teri dökerek kazançlarını ailelerinin mutluluğu için harcayan babalarımızın, aileleri ile birlikte insanca ve hakça bir yaşam sürdürebildiği, emeğinin karşılığını alabildiği bir ülke özlemini gerçeğe dönüştürmek bizim en önemli mücadelemizdir. Sadece bugün değil, her günün onlar için özel bir gün olması babalarımıza vereceğimiz en güzel hediyedir. Ki o hediyemiz de, onlara layık bir evlat olarak kendimizi yetiştirmek, onların bize bıraktıklarını daha da ileri taşımak olmalıdır.

Bu anlamlı günde, evlat acısıyla yürekleri dağlanmış şehit babalarımızı unutmamız mümkün değildir. Bu vatan için gözünü kırpmadan canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin babalarının ellerinden öpüyor, kahraman babalarını terörün hain saldırılarında kaybeden yavrularımızın alınlarından öpüyor, acılarını bir kez daha paylaşıyorum. 

Bu vesileyle tüm saygıdeğer babalar, ve baba adaylarının ‘Babalar Günü’nü kutluyor; değerli babalarımızın evlatları, torunları ve tüm sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzurla dolu bir ömür geçirmeleri diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
 
Editör: Vitrin Haber