CHP Milletvekili Karadeniz beraberinde eşi Canan Karadeniz, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan ile birlikte Sinop ve ilçelerini gezerek vatandaşların bayramını kutladı. Bayram ziyaretlerine Erfelek İlçesi'nden başlayan Karadeniz, daha sonra Ayancık ve Türkeli ilçelerinde partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaşlar büyük ilgili gösterdikleri milletvekilleri Karadeniz ile fotoğraf çektirdi. Karadeniz, çocukların da bayramlarını kutlayarak onlara hediyeler verdi.

Arife gecesini Durağan'da yaşanan olaylar nedeniyle geçiren Karadeniz, üzücü olaylar yaşanmaması için halkı sağduyulu olmaya davet ettiklerini söyledi. Türkiye'nin her şeyden çok huzura ihtiyaç duyduğunu, halkın bayramlarda yaşanan huzuru her gün yaşamak istediğini belirten Karadeniz. şunları ifade etti:

“Bayramlarımız, uzlaşma, sevgi, kardeşlik, barış, hoşgörü ve huzurun daha yoğun yaşandığı günlerdir. Dayanışma ruhuyla yaşadığımız Bayramımız Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu huzur için bir fırsattır. Bayramımız, huzurun, hoşgörü, kardeşlik, birlikteliğin pekişmesi için bir fırsattır. Bugün bayramımızın canlandırdığı dayanışma ve paylaşım birlikteliğimiz,  Türkiye’yi içinde bulunduğu durumdan kurtaracak irade etrafında birleşmesi için fırsattır.
Her günümüzün Bayramlarımızda olduğu gibi barış, huzur, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyor, vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum" dedi.

KARADENİZ ŞEHİT UZMAN ONBAŞI BAHATTİN DOLMA’NIN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP örgütü ve vatandaşlarla bayramlaşmak için Gerze ve Dikmen ilçesine gitti. Barış Kardeşiz,  Dikmen'de Ağustos ayında PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Dolma'nın ailesini ziyaret etti. Şehit annesinin elini öpen Karadeniz, şehit annesine baş sağlığı diledi. Türkiye'nin terör belasından bir an önce kurtulması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Karadeniz, "Terör belası her gün gencecik evlatlarımızı bizden, annelerinden, babalarından, eşlerinden, evlatlarından koparıyor. Bu acılar terör belası sonlanmadıkça dinmeyecek. Bu bela bir an önce son bulmalı. Hainler cezalarını çekmelidir" dedi.
 
Editör: Vitrin Haber