Sinop Belediye Başkanlığı’nın katkılarıyla organizasyonu yapılan ve Sinop Hayaller Tiyatrosu oyuncuları tarafından hazırlanan 'Yaramaz Tilki' adlı Müzikli ve
Danslı Çocuk Oyunu Sinop Merkez İstiklal İlkokulu öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü.

Sinop Hayaller Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül’ün yazıp yönettiği 'Yaramaz Tilki' isimli müzikli ve danslı tiyatro oyununun ilk gösterimi yapıldı. Tiyatro oyununu izlemeye gelen ilkokul öğrencileri oldukça eğlenirken tiyatro ekibininse bu ilgiden oldukça memnun kaldığı görüldü.

Ücretsiz olarak sergilenen oyunda Dilek Bot, Yıldız Ürün, Armağan Çağlayan, Ceyda Özçakır ve Hatice Çalışkan gösterdikleri üstün başarı ve tecrübeleriyle minin öğrencilere unutamayacakları bir gün yaşattı. 

İstiklal İlkokulu salonunda 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik sahnelenen oyun için oldukça profesyonel bir kadroyla yola çıktıklarını ve oyunda daha önceden alanında çalışmış arkadaşlarla bir araya geldiklerini belirten Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül, “Belediye Başkanımız Baki Ergül’e, minik kardeşlerimizi tiyatro ile buluşturduğu için teşekkür ederim. Sinop Hayaller Tiyatrosu olarak Belediye Başkanlığının katkılarıyla bundan sonra her ay düzenli olarak yeni çocuk oyunlarımızla minik kardeşlerimizi tiyatro ile buluşturacağız” dedi.

Oyunda; Ormanda dostluk içinde yaşayan hayvanlar alemi içinde herkesin huzurunu kaçıran yaramaz tilkinin, bütün suçu Pamuk Prenses’in üstüne atarak kendini temize çıkartmaya çalışması, okuma yazma bilmenin, okula gitmenin önemi ve yalan söylemenin ne kadar kötü olduğu konusu dile getirildi.
Editör: Vitrin Haber