1-4 Nisan tarihleri arasında otuz altıncısı düzenlenen Uluslararası Tiyatro Günleri’nde Telvin Dans Grubu performanslarını“Konak İskelesi/ Kıbrıs Şehitleri Caddesi/ Fahrettin Altay Metrosu/ Konak Metrosu’’nda sergilediler. Dikkat çeken gösteri seyircilerden büyük beğeni aldı.

Yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirilen sanat festivallerinde Sinop’un adını sanat camiasına duyurma yolunda özverili bir çalışma sergilediklerini söyleyen Sinop Telvin Sanat Akademi Genel Sanat Yönetmeni Gülbahar Karaduman Karslı, çeşitli Sanat Festivalleri’ne ve Turizm Fuarlarına katılan Telvin Sanat Akademi’nin katıldığı festivallerden ödülleri topladığının altını çizdi.

EK İŞİMİZ DEĞİL, TEK İŞİMİZ SANAT
Sinop’u yurtiçi ve yurtdışında temsil etmenin kendileri için onur ve gurur verici olduğunu belirten Sinop Telvin Sanat Akademi Genel Sanat Yönetmeni Gülbahar Karaduman Karslı; “Ek işimiz değil, tek işimiz sanat ‘’ dedi.
Sinop’u festivalde Gülbahar Karaduman Karslı, Tuğçe Yılmaz, Alkım Çorak, İlkay Selek, Derya Avcı Elmayaran, Fatmanur Alkan, Nesrin Yılmaz ve Barış İnceoğlu temsil etti. 

 
Editör: Vitrin Haber