Sinoplu sanatçılar bir araya gelerek E Tipi Kapalı Cezaevi'nde moral konseri düzenledi. 

Konsere Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Garnizon Komutanı J. Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, ilçe kaymakamları, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Alpay, Kurum Müdürü Özer Duman, kurum personeli ve yaklaşık 300 hükümlü katıldı. 

Yaklaşık 3 saat süren konserde Sinoplu Sanatçı Bayram Kaya, Bahar Yaman, Gurbetçi Ali, Aydın Sevim sanatçı arkadaşları tarafından Sinop Cezaevi’nde yatmakta olan hükümlü ve tutuklulara bir müzik şöleni sunuldu. Konser sonrasında konuşan Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, “Sizler de bizim gibi Sinop’ta misafirsiniz. Bir sebepten ötürü buradasınız, umarım buradan ayrıldıktan sonra ülkenize ve ailenize faydalı birer vatandaş olacaksınız” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti. 

Vali Köşger’in ardından konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, “Ben de Sinop’a yeni geldim. Bu vesile ile birlikte protokolü ilk defa bir arada görme şansım oldu. Gerçekleşen bu konserde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Son olarak Sinoplu sanatçı Bayram Kaya ise konuşmasında, “Memleketimde üstelik Sinop Cezaevi’nde bu konseri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı. 

Program, konser veren sanatçılara ve protokole sunulan hediyelerle son buldu. 

İHA
Editör: Vitrin Haber