Darıca Sinoplular Derneği Başkanı Mustafa Yiğit ve yönetimi Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ettiler.
 
Ziyarette Dernek Başkanı Mustafa Yiğit, Sinoplular Derneği olarak özellikle yaz aylarında kültürel etkinliklerle dernek üyelerini bir araya getirmeyi planladıklarını ifade ederken, bu yıl dokuzuncusu yapılacak olan Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında da Sinop ilini en iyi şekilde temsil etmek için şimdiden hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yaz aylarının vazgeçilmez adresinin Darıca olacağını ifade etti. Başkan Karabacak, “Geçtiğimiz hafta cirit şöleniyle başlattığımız şölenler Cuma günü Murat Başaran konserinin de olduğu sünnet şöleniyle devam edecek.

Devamında Ramazan ayı etkinlikleri ve sonrasında yüzbinlerce insanı ağırlayacağımız ve 40 gün sürecek olan Şehirler ve Kültürler Kaynaşması ile bölge halkımıza şölen havasında bir yaz mevsimi yaşatacağız. Şimdiden tüm bölge halkını yaz etkinliklerimize davet ediyorum” diyerek ilçede yapılacak etkinliklerle ilgili bilgiler aktardı.
 
Editör: Vitrin Haber