Sinop Zindanı'nda Geçen Bir Yaşam Öyküsü'nü anlatan "Buradan Kaçış Yok" piyasada.

Sinoplu yazar Yılmaz Yavuz 3 cü kitabı Sinop Zindanı'nda Geçen Bir Yaşam Öyküsü'nü anlatan "Buradan Kaçış Yok" isimli kitabını imzaladı.

Sinop’un Türkeli ilçesi doğumlu Yazar Yılmaz Yavuz, ziyaret için geldiği Sinop'ta hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaştı Sinop'ta Dr. Rızanur halk kütüphanesi bitişiğindeki çay bahçesinde hayranlarına yeni kitabı "Buradan Kaçış Yok" u imzalayan ve kitap hakkında kısa bilgi veren Yavuz ; "320 sayfalık kitabımız, Sinop Mapushanesi'nin karanlık zindanlarına ışık tutuyor. Sarı Mestan: "Allah'ın bana verdiği iki elin, on parmağının, iki tırnağını, Sinop zindanında çektiler. Sinop'tan ve Sinop Damı'ndan nefret ediyorum!" Gerçek karakter ve kahramanlarla olayların yaşandığı bu kitap, Sinop zindanında sarı mestan ve arkadaşlarına karanlık odalarda nasıl işkence yapıldığının aynasıdır. Bu kitapla Sinop ve Sinop Cezaevi'ni yakından tanıma olanağı bulacaksınız." dedi.
Yazarın bu kitaptan önce "Sinova, Sinope, Sinop" ve "Bir Ezbercinin Romanı ve Öğretmen" isimli kitapları bulunuyor.

Okuyucular "Buradan Kaçış Yok" isimli kitabı yazarımız Yılmaz Yavuz'un 0536 349 25 57 nolu telefon numarasını arayarak temin edebilirler.
 
Editör: Vitrin Haber