Sinop Telvin Sanat Tiyatrosu Türk Edebiyatının bir dönemine damgasını vuran Necati Cumalı’nın ölümsüz eseri ‘’NALINLAR’’ oyunu ile sanatseverler ile buluşuyor. 

Cumhuriyet Devri Edebiyatının ustalarından Yaşar Kemal’in‘’ Yaşlanmaz Şair Çocuk’’ ifadesi ile nitelediği Necati Cumalı’nın 1969 yılında kaleme aldığı NALINLAR; eğlenceli ve bir o kadar da sürükleyici bir köy seyirlik oyunu. Özünde; dünya üzerinde yaşanan kavuşulmaz aşkları, sınıf farklılıklarını, varlık ve zenginliğin engel olmaya çalıştığı fakir ama gururlu aşkları eleştirel bir dille Anadolu mizahına uyarlayan bir oyun.

Komedi türünde izleyicilerine tam damak tadı sunan NALINLAR; 19 Şubat 2016 Cuma akşamı saat 19:30 da Sinop Halk Eğitim Merkezi Salonunda Sinop Telvin Sanat Tiyatrosu farkı ile sanatseverlerle buluşuyor. Geçtiğimiz sezon Tuncer Cücenoğlu’nun KADINCIKLAR adlı oyunu ile sezonda büyük beğeni toplayan Sinop Telvin Sanat Tiyatrosu bu sezon da adından sıkça söz ettirmeyi amaçlıyor. Yönetmenliğini Bahadır Bulut Benli’nin üstlendiği oyunda, Bahadır Bulut Benli, Emre Kiraz, Zafer Karslı, Tuğçe Yılmaz, Nilgün Karadeniz, Elif Toker rol alıyor. Oyunun Genel Sanat Yönetmenliğini ise Ödüllü Ekibin Ödüllü Yönetmeni Gülbahar Karaduman Karslı yapıyor. 

Bu eşsiz hikâyeye şahit olmak isteyen tüm sanatseverler, oyunun davetiye ve biletlerini Sinop Telvin Sanat Tiyatrosu’nun Camiikebir Mahallesi Tuzcular Caddesi No : 26 Sinop /Merkez adresinden temin edebilirler. 
Editör: Vitrin Haber