21 06 2012 tarihinde ulusal basında Milliyet Gazetesi ile birlikte dağıtılacak’’Sinop’’eki bayilerde.

Mim Medya (Medya iletişim Merkezi) tarafından projelendirilen ve 21 Haziran 2012 Perşembe günü tüm Türkiye genelinde dağıtılacak olan’’Sinop’’eki görücüye çıkacak.

Uzun zamandır il genelinde çalışmaları devam eden Sinop ili ve ilçelerini tanıtmak amacı ile çıkacak olan ekte Sinop’un tarihsel süreci, turizmi, eşsiz tabiat manzaraları, balıkçılığı ve bir çok konuyu bulmak mümkün. Milliyet ve Vatan gazetelerinin proje direktörü ve Mim medya yönetim kurulu Başkanı Adil Yıldız ekibi ile birlikte 15 gündür sürdürdüğü çalışma için şunları söyledi; “Milliyet gazetesi ile yaptığımız iş ortaklığı üç aydan bu yana sürmekte.
Doğduğum yöre adına neler yapabilirim düşüncesi ve şartları zorlayarak büyük bir öz veri ile ‘SİNOP’ eki için çalışmaları tamamladık. Ek görücüye çıkma gününü bekliyor. AK Parti Sinop Milletvekili sayın Mehmet Ersoy’a, Sayın CHP Milletvekili Engin Altay’a, Sayın AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’a,  bu çalışma sürecinde başta Sinop Valisi sayın Dr. Ahmet Cengiz, İl Genel Meclis Başkanı Uğur Giresun, Sinop Belediye Başkanı Sayın Baki Ergül, Ayancık Belediye Başkanı Sayın Ayhan Ergün, Gerze Belediye Başkanı sayın Osman Belovacıklı, KUZKA Genel Sekreteri Doç Dr. Hüseyin Şen’e, Sinoplulu iş adamlarına şükranlarımı sunarım” 

Adil Yıldız ayrıca; tüm Sinopluların çıkacak olan Milliyet Gazetesi ile birlikte dağıtılacak olan Sinop ekini alarak arşivlerinde bulundurmalarını rica etti.

Editör: Vitrin Haber