Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği (SİFAD) üyeleri bu gün Eskişehir'e gidiyor. 18 amatör fotoğrafçıdan oluşan SİFAD ekibi Eskişehir ve Odun Pazarı'nın güzelliklerini fotoğraflayacak. 

İki günlük gezi hakkından bilgi veren SİFAD Başkanı Erdoğan Purçlutepe, gezinin fotoğrafçılık ve kaynaşma yönüyle oldukça verimli geçeceğine inandığını söyledi. Purçlutepe; "Hafta sonu bir gece konaklamalı gezi düzenliyoruz. Bu gezi kapsamında 18 arkadaşımız bizimle geziye katılacaklar. Eskişehir merkez ve Odun Pazarı ile Eskişehir'in çevresi fotoğraflanacak. Burada amacımız üyelerimizin birbirleriyle kaynaşması, motive olmaları, fotoğraf anlamında daha üst seviyede çalışmalar yapabilmelerini sağlamak. Derneğimize yeni katılan üyelerimizde gezimize katılacak. Gezinin oldukça faydalı olacağına inanıyorum" dedi. 

Yıl içerisinde yapılacak olan diğer geziler hakkında da bilgi veren Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği Başkanı Erdoğan Purçlutepe Şubat ayında Ankara gezimiz olacak. Mayıs ayında da İzmir gezimiz olacak. Dernek olarak yılda en az 3 gezi düzenliyoruz" diye konuştu. 

SİFAD üyeleri bu akşam saat 22:00'da Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi önünde toplanarak, Eskişehir'e yola çıkacak.

Hacer Üçüncüoğlu
Editör: Vitrin Haber