Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği (SİFAD) üyeleri haftasonu gerçekleştirdikleri Eskişehir'den döndü. 18 amatör fotoğrafçıdan oluşan SİFAD ekibi Eskişehir'in eşsiz güzelliklerini fotoğrafladı. 

İki günlük gezi hakkından bilgi veren SİFAD Başkanı Erdoğan Purçlutepe, gezinin fotoğrafçılık ve kaynaşma yönüyle oldukça verimli geçtiğini söyledi. Eski ve yeni üyelerin birbirleriyle kaynaşması sonucu ortaya fotoğraf anlamında güzel eserlerin çıktığını dile getiren Purçlutepe; "Hafta sonu bir gece konaklamalı gezi düzenlediğimiz gezi oldukça verimli ve güzel geçti. Gezinin ilk gününde hava şartları uygun olmamasına rağmen, Eskişehir'in mistik havasını koklamak ve güzelliklerini görmek bizleri son derece mutlu etti. İkinci günde de hava şartlarının çekim için daha uygun olması dolayısıyla güzel kareler yakaladık" dedi.  

Yıl içerisinde yapılacak olan diğer geziler hakkında da bilgi veren Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği Başkanı Erdoğan Purçlutepe Şubat ayında Ankara gezimiz olacak. Mayıs ayında da İzmir gezimiz olacak. Dernek olarak yılda en az 3 gezi düzenliyoruz. Bu gezilerde çekilen fotoğrafları yıl sonu sergimizde sanatseverlerle buluşturmayı arzuluyoruz" diye konuştu. 

Editör: Vitrin Haber