Yarın akşam saat 21:30'da İskele Meydanı Atatürk Anıtı yanında yapılacak olan etkinlikler, açılış konuşmaları ile başlayacak. Etkinlikler; Hacivat- Karagöz ve semazen gösterileri ile Türk Sanat Müziği (TSM) Sanatçısı Ayşe Ekiz’in vereceği konser ile devam edecek.

İçinde fasıllar, kantolar, konserler, çocuklara yönelik tiyatrolar, sohbetler, hediye çekilişleri, semazen gösterileri, geçmişten bugüne mirasımız olan çeşitli tiplemeler, halk oyunları, çocuk korosu konserlerinin yer alacağı Ramazan ayı etkinlikleri bu yıl da yine oldukça neşeli geçecek.

Bu akşam başlayacak olan etkinliklerle ilgili açıklama yapan Sinop Belediye Başkanı Sayın Baki Ergül "Geçmiş kültürümüzü gelecek nesillere aktarmak adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen ramazan ayı etkinliklerimiz ile yine bir araya gelecek olmanın mutluluğu içerisindeyiz. İçinde geçmişten kareler yer alan ve vatandaşlarımızca oldukça ilgi ile izlenen, çocuklarımız için geçmişten bugüne taşınan ve miras olarak değerlendirdiğimiz birçok argümanın yer aldığı ramazan ayı etkinliklerimiz bu yılda oldukça coşkulu geçeceği kanaatindeyim. Bu yılda çeşitli sohbetler ile özel programlar ile bir araya gelecek ve geçmişe hep birlikte uzanacağız. Bu vesile ile Ramazan ayının ilk gecesi olan 6 Haziran akşamı yapacağımız açılış törenine herkesi davet ediyor, tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi.
Yapıştır
Editör: Vitrin Haber