Durağan'ta ilçe protokolü ve ilçenin tanınan simalarının oynadığı 'Durağan İçin Çal' adlı klip, ilçeye adeta bayram hediyesi oldu.

İlçe Kaymakamı Turan Soğukoluk tarafından hazırlattırılan ve kendisiyle birlikte ilçe protokolünün de oynadığı klip yayınlanması ardından izlenme rekorları kırıyor.

Durağan'ın tanıtımına yönelik hazırlanan ve Gazeteci Emin Adıgüzel’in yönetmenliğini üstlendiği klibin ses stüdyo kaydı ise Amasya Güzel  Sanatlar Lisesinde gerçekleştirildi. Klipte başta İlçe Kaymakamı Turan Soğukoluk olmak üzere, İlçe Jandarma Komutanı Kemal Arslan, Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım Yurdagül ile bazı öğretmen ve öğrenciler rol aldı. 

Klip hakkında bilgi veren İlçe Kaymakamı Turan Soğukoluk, amaçlarının ilçenin tanıtımına katkı sunmak olduğunu söyledi. Soğukoluk, "Kamuoyunda merakla beklenen, büyük bir zevk ve iştiyakle çekimlerini yaptığımız, ilçemizin tanıtımı için önemli gördüğümüz 'Durağan İçin Çal' adlı klibimiz tamamlandı. Öncelikle emeği geçen bütün gönül dostlarımıza ve öğretmenlerimize; bizlere hem gönüllerini hem de bizlere stüdyolarını açan Amasya Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü ile değerli öğretmen ve öğrencilerimize sevgilerimizi sunuyor şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. 'Şehri İle Mehmet Durağan’ı Keşfet' isimli kitabımızdan sonra Durağan’ımıza bıraktığımız ikinci kalıcı eserimizin sevinci ile Durağanlı hemşehrilerimize Hayırlı Bayramlar diliyorum” dedi.

Klip, yayınlanmasının ardından bir akşamda 10 bine yakın görüntüleme ve paylaşım aldı.
Editör: Vitrin Haber