Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve eşi Gülhanım Belovacıklı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Eray Burak Buyruk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, İlçe Halk Eğitim Müdürü Nazım Aksu, İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Çakır, Cumhuriyet Halk Partisi Gerze İlçe Başkanlığı yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Ömürlere hitap edilen anlamlı konserde Şef İbrahim Kocabıyık yönetimindeki TSM Korosu dinleyicilerini duygulandırırken, gerçekleştirilen sahne şovlarıyla da izleyicilerini büyülemeyi başardı.

2016 yılında gerek ilçede gerekse katıldığı uluslararası sanat müziği festivallerinde büyük başarılara imza atan Gerze Belediyesi KonservatuarıTSM Korosunun her geçen yıl büyüyen ve profesyonelleşen kadrosuyla takdir toplamaya devam ettiğini söyleyen Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, 2017 yılına da “Bir Ömürlük Şarkılar” isimli konserle giriş yapan ekibin gerçekleştirdiği muhteşem konserin sonunda bir sonraki konseri için vatandaşlarda birkez daha sabırsızlanma duygusunu uyandırdıını ifade etti. Belovacıklı; “Bizleri bir kez daha duygulandırmayı başardınız. Görüyorum ki koromuzun içerisinde yer alan Konservatuar öğrencilerimizde kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar. Önümüzde ki yıllarda çocuklarımızın sayesinde büyük organizasyonlarda ilçe dışından saz üstatları getirmemize gerek kalmayacak. Bu anlamlı geceyi bizlere yaşatan ve büyük emek sahibi olan TSM Koromuzun Şefi İbrahim Kocabıyık’a ve saz üstatları ile birlikte ses sanatçılarımıza teşekkür ediyorum.2017 yılı müzik dolu, sanat dolu, kardeşliğin ve barışın olduğu bir yıl olsun” dedi. 
Gerçekleştirilen konser çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 
 
Editör: Vitrin Haber