Tiyatronun açılış sezonunda, Hayaller Tiyatrosu oyuncuları tarafından sergilenecek, Ephraim Kishon’un yazdığı ve Enes Cangül’ün yöneteceği, “Nikah Kağıdı”  adlı oyun 16 Aralık tarihinde Sinop Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek.

Güzel bir komedi oyununun Sinopluları beklediğini ve bol bol güleceklerini belirten oyunun yönetmeni Enes Cangül, “Yaklaşık 2 aydır oyuncu arkadaşlarımla birlikte güzel çalışmalar yaptık, buradaki hedefimiz Anadolu'da turnelere daha çok gidebilmek. Sinop’ta güzel bir izleyici potansiyeli var.” dedi. 

Oyun hakkında bilgi veren Cangül, "Evin biricik kızı Sevgi heyecan ve neşeyle evlilik hazırlıkları yaparken, nişanlısı Bayram’ın annesi ısrarla, Sevgi’nin anne ve babasının nikah kağıdını görmek ister, yani çocuk evlilik dışı mı, değil mi, böyle bir takıntıları var. Komik olaylar zinciri de işte tam bu sırada yaşanmaya başlar sahnemizde. Sürprizlerle dolu güzel bir oyun izlemek isteyen tiyatroseverleri oyunumuza bekliyor, onların değerli alkışlarına mazhar olmayı umuyoruz." diye konuştu.

Ephraim Kishon'un kaleme aldığı, Enes Cangül’ün yönettiği ve Kerem Urhan, Kübra Şanoğlu, Nihal Akça, Osman Can Keyik, Ceylan Çevik ve Doğan Ceyhun’un rol aldığı "Nikah Kağıdı" adlı 2 perdelik komedi oyunu 16 Aralık 2017 Cumartesi akşamı saat 20.00’da Sinop Halk Eğitim Merkezi’nde seyircisinin karşısına çıkacak.