Giresun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan "Masallar Küstü" adlı oyun Sinop'ta çocuklarla buluştu.  

Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Salonunda sahnelenen oyunu Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda kalan çocuklar başta olmak üzere, gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yaz kurslarına devam eden 7-15 yaş arası çocuklar soluksuz izledi. Oldukça renkli anların yaşandığı gösterim sırasında minikler oldukça eğlendi. 

Daha önce Sinop'ta uzun yıllar görev yapan Giresun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun tiyatro gösterisinden önce yaptığı konuşmada, 'Masallar Küstü' adlı oyunu özveriyle hazırlayan personellerini ve oyunda rol alan tüm çocuklara teşekkür etti. Mustafa Tosun; "Ayrıca, oyunun hazırlanmasında destek olan Giresun belediyesi şehir tiyatrosuna, salonunun hazır hale getirilmesinden dolayı Sinop halk eğitim merkezi müdürlüğüne ve oyunun Sinop'ta oynanmasına katkı sağlayan Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teşekkür ederim. 'Masallar Küstü' isimli tiyatro ile çocuklara oyunla okuma alışkanlığı kazandırılması hedeflenmekte" dedi.                         

Öğrencilerin büyük zevkle oyunu izlediklerini dile getiren Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş'te emeği geçen herkese teşekkür etti.
Editör: Vitrin Haber