Kağıthane Sinoplular Derneği (KASİNDER) Gençlik Kolları ve Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen "Türkülerin Dilinden" adlı konser ve tiyatro  etkinliği Kağıthane Hamidiye Gençlik Merkezi Kültür Salonunda büyük bir kalabalık tarafından izlendi.

Büyük beğeni toplayan sanat ve kültür gecesine: Küçükçekmece Sinoplular Derneği Başkanı Yüksel Kalyoncu ve yönetimi, Merkez Karapınar Köyü Derneği Başkanı Muzaffer Elik ve yönetimi, SİN-DEF I. Bölge Başkanı Hüseyin Koç, SER-DER Başkanı Ali Ateş, Kağıthane CHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Yüksel, İlçe Başkan Vekili Hicran Yıldırım Bozkurt ve çok sayıda davetli katıldı. Muhteşem gece öğrencilerin başarı belgelerini ve plaket töreni ardından son buldu. Geceye katılanlar oldukça renkli ve coşkulu anlar yaşadı. Davetliler sahne alan gençlerin söylediği türkülere hep birlikte eşlik etti. 

KASİNDEN Başkanı Yüksel Kalyoncu yaptığı konuşmada, büyük beğeni toplayan kültür ve sanat etkinliği için emeği geçen başta Genel Sanat Yönetmeni Ayşegül Avcı Çakırlar ve Bağlama Virtüozu Önder Kaya olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkürler etti. 
Editör: Vitrin Haber