Geçtiğimiz Kasım ayında kardeş dernek protokolü imzalayan Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği (SİFAD) ve Afyon Frig Fotoğraf Derneği, ilk ortak organizasyonunu gerçekleştirdi.

Frig Vadisi” konulu fotoğraf sergisi açan SİFAD ve Afyon Frig Fotoğraf Derneği birbirinden güzel fotoğrafları sanatseverlerle buluşturdu.  Sergi açılışı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AFFD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özçelik ve AFFD Başkan Yardımcı Sedat Buğa tarafından gerçekleşti. Açılış konuşmasında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Burhanettin Çoban 2 derneğin özverili yaptığı çalışmayı takdir ettiklerini ve Frig Vadisinin tanıtımında etkin rol oynayacağından söz etti. Bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerin oluşumundan duyduğu memnuniyeti belirtti ve her iki dernek üyelerine emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Afyon Frig Fotoğraf Derneği Başkanı Murat Özçelik yaptığı konuşmada 2 kardeş derneğin kardeş dernek protokolü imzalamasından sonra yaptığı ilk etkinlik olan “Frig Vadisi” fotoğraf sergisi olduğunu söyledi. Özçelik; “Sergimizde 30 fotoğraf var. Ayrıca serginin bizim için başka bir önemi daha var. Bu sergi den elde edilen gelirin tamamı İzmir’de Şehit düşen Fethi Sekin’in ailesine bağışlanacak. Bu sergi 4 gün Afyonkarahisar’da sergilendikten sonra İzmir’de sonrasında Sinop’ta sergilenecek” dedi. 

Özçelik satın almak istediğiniz fotoğrafı seçip Hesap no: Mehmet Erol Halkbank IBAN: TR69 0001 2001 4330 0001 1013 72 nolu hesap numarasına yatırmalarını [email protected] email hesabı aracılığı ile iletebilirler dedi. 
Konuşmaların ardından serginin açılmasıyla çok sayıda vatandaş sergiyi gezdi. Sergi 7 Ocak 2017 ile 11 Ocak 2017 tarihleri arasında Afyon Park AVM’de açık olacağı bildirildi. 
Editör: Vitrin Haber