Geçtiğimiz yıl Aralık ayında İstanbul Feshane’de gerçekleştirilen “Sinop Tanıtım Günleri” ile ilgili olarak; Sinop Hayaller Tiyatrosu ailesi Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger ve Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger’in makamında sıcak bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette, Sinop’un kültürel ve sanatsal çalışmalarında gereken çabayı fazlasıyla sarf ettiklerini belirten Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül, “İstanbul Feshane’de gerçekleştirilen ‘Sinop Tanıtım Günleri’nde bizlerden desteğini esirgemeyen başta Sinop Valimiz Yavuz Selim Köşger olmak üzere Vali Yardımcımız Mehmet Yüzer’e teşekkür ederim. Bizler elimizden geldiği kadarıyla ilimizin kültürel ve sanatsal anlamda tanıtımını yapmak için üstümüze düşen görevleri yerine getirmeye hazırız. Feshane’de bütün oyuncularımızla yer almış, burada ellerinden geleni yapmaya çalışmış ve ziyarete gelen konuklardan büyük beğeni almıştır. Bu da bizler için gurur vericidir. İlimizin tanıtımı için kendimize bir slogan belirledik. ‘Sinop bizi konuşsun diye değil, Türkiye Sinop’u konuşsun diye çalışıyoruz’ ve çalışmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, “Başta yönetmeniniz Enes Cangül olmak üzere, hepinize teşekkür ediyorum. Kültür & Sanat bir bölgenin gelişmesinde ve kalkınmasında önemli bir yer tutar. Bu bağlamda sizler de üstlendiğiniz sorumluluk gereği bunu layıkıyla yerine getirdiğinize inancım tamdır. Valilik olarak bizler de üzerimize düşen konularda sizleri desteklemeye devam edeceğiz. Oyuncularınızın aynı zamanda Üniversitemizde eğitim görmeleri ve beraberinde bu tür sosyal kültürel faaliyetlerde bulunmaları takdir edilecek bir yaklaşımdır. İlimizin tanıtılması açısından hepinizi tebrik eder, eğitim ve sahne hayatınızda başarılar dilerim.” açıklamasında bulundu. 

Sinop Valiliği olarak daima yanlarında olacaklarının sözünü veren Vali Yavuz Selim Köşger, daha sonra Hayaller Tiyatrosu oyuncularıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Vitrin Haber