İlimizde faaliyet gösteren Hayaller Tiyatrosu oyuncuları; Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül’ü makamında ziyaret ederek, kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

Uzun zamandır okullar için hazırladıkları tiyatro gösterilerini Sinop Belediyesi’nin desteği ile sürdürdüklerini belirten Sinop Hayaller Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül, “Okul Öncesi ve İlkokul 1. 2. ve 3. Sınıf öğrencilerine yönelik sahnelediğimiz çocuk oyunumuzda, minik kardeşlerimiz ile birlikte olma, onlara tiyatro sevgisini aşılama fırsatını yakalıyoruz.” diye konuştu.

Çocukların tiyatro ile buluşmasının kendisini mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı Baki Ergül, “Çocuklarımızın tiyatro ile buluşması adına gereken ne varsa bugüne kadar yaptık ve yapmaya da devam ederek, çocuklarımızı mutlu edeceğiz.” dedi.

Cangül, “Kültür merkezi, önemli bir ihtiyaç”
Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül’ün sanata gösterdiği ilgi ve alakadan oldukça memnun olduklarını dile getiren Sinop Hayaller Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül, “Oyuncularımız kendilerini sürekli geliştiriyorlar. Bu ilerlemeyi gören seyircilerimizin de tiyatroya ilgisi her geçen gün biraz daha artıyor. Kültür merkezi tamamlandıktan sonra daha profesyonel oyunlar sahneleyeceğiz. O da gelecek yıl tamamlanacak sanırım. Kurulduğumuz günden bu yana başta Belediye Başkanımız Baki Ergül olmak üzere Sinop Belediyesi’nden çok büyük destek gördük. Böyle sanatsal faaliyetlere verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Baki Ergül’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ergül, “Gençlerimizin sanatsal faaliyetlerini destekliyoruz”
Son yıllarda yaptıkları sanatsal faaliyetler ile dikkat çeken Sinop Belediyesi, tiyatroya da gereken önemi veriyor. Sinop Hayaller Tiyatrosu ekibi ile bu alanda büyük bir eksiği gideren Sinop Belediyesi, gençlerimizin sanatsal faaliyetlerini desteklemeye devam edecek. Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, “Tiyatro gibi sanatsal faaliyetler gençlerimizin sosyal ve kültürel anlamda gelişmelerini sağlıyor. Gençlerimizin sağlıklı gelişmeleri için belediye olarak üzerimize düşeni her zaman yerine getirdik, bundan sonra da bu tür sanatsal faaliyetlere destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Editör: Vitrin Haber