Gerze Belediyesi tarafından Dünya Sanat Günü kutlamaları kapsamında Belediye konservatuarında Resim ve Heykel Sergisi açılışı gerçekleşti.

Resim öğretmeni Korkut Tiryaki önderliğinde hazırlanan resim ve heykel sergimizin açılışına Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, İlçe Garnizon Komutanı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Sanatçı Celalettin Tandoğdu, kurum daire amirleri ve vatandaşları katıldı. Tüm davetliler sergiyi büyük bir beğeni ile gezip sanatçılardan eserleri hakkında bilgi aldılar.
Kaymakam Bülent Bayraktar Sanatçı Celalettin Tandoğdu’ya teşekkür çiçeği takdim ederek katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise resim öğretmeni Korkut Tiryaki’ye çiçek takdiminde bulunarak, “Belediyemiz sosyal bir belediyecilik hizmeti gerçekleştirdiği için sanata ve sanatçıya değer veren, destek veren bir belediyeyiz. Bugün burada güzel bir anlam ifade eden Dünya Sanat Günün de sanatçılarımız ve eserleriyle bir aradayız. Dünya Sanat Gününü kutluyorum” dedi.

15 Nisan 2015 Çarşamba günü açılan serginin 25 Nisan 2015 tarihine kadar devam edeceği bildirildi.

Editör: Vitrin Haber