Sinop’ta tiyatro binaları olmamasına rağmen 2008 yılından bu yana aralıksız oyun sahneleyen Sinop Hayaller Tiyatrosu, geçtiğimiz aylarda sahnelediği ve Direklerarası Seyircileri tarafından “En İyi Komedi Oyunu” ödülü alan “Nikah Kağıdı” adlı oyununun yanı sıra yeni bir oyunu daha sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Yunus Emre Gümüş'ün yazdığı, ödüllü yönetmen Enes Cangül’ün yönettiği "Entrikalı Dolap Komedyası" adlı oyun, 21 Nisan Cumartesi günü saat 19:00’da Sinop Halk Eğitim Merkezi’nde seyircilerle buluşacak.
Oyunda, annesinin öldüğünü zannederek emekli maaşını sahtekarlıkla almaya çalışan kadın ve ayrıldığı eşi ile eve giren hırsızların başından geçen komik olaylar anlatılıyor.
Melahat Kuş, Erhan Baylan, Aytuğ Sürek, Kerem Urhan, Doğan Ceyhun, Esra Gümüşsu, Berke Eren, Ceylan Çevik, İbrahim Altuntaş, Emre Saatci, Sevil Sürek ile Nermin Levend’in rol aldığı oyunun ışık tasarımı Nihal Akça, kostüm tasarımı Şevval Çetin ve dekoru Özger Dinçer’e ait.

Yönetmen yardımcılığını Kübra Şanoğlu’nun yaptığı oyunun Sahne amirliğini Çağatay Çağımnı üstleniyor.
21 Nisan Cumartesi günü saat 19:00’da Sinop Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek "Entrikalı Dolap Komedyası" adlı tiyatro oyununun biletlerinin 80’s&90’s Cafe’den temin edilebileceği bildirildi.
Editör: Vitrin Haber