Sezonu ‘Nikah Kağıdı' oyunu ile açan Hayaller Tiyatrosu, Halk Eğitim Merkezi’nde oynadığı ‘Entrikalı Dolap Komedyası' isimli komedi oyunuyla seyircileri kahkahaya boğdu.

Bir dolabın etrafında geçen olayların yer aldığı oyuna başta Direklerarası Seyircileri Koordinatörü Ömer Ali Şahinbaş olmak üzere Samsun, Ordu, Giresun, Ordu ve Trabzon’dan gelen tiyatroların yanı sıra çok sayıda izleyici katıldı.
Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı, ödüllü yönetmen Enes Cangül’ün yönettiği ve profesyonel bir ekip tarafından sahnelenen oyunda; annesinin öldüğünü zanneden ve emekli maaşını üçkâğıtla almaya çalışan bir kadın ve ayrıldığı sarhoş kocası ile eve giren hırsızların başından geçen olaylar komik bir dille anlatıldı. 



Sinopluların kahkahalarını tutamadığı ve bir dizi komik olayın ustaca kurgulandığı oyunun Yönetmen Yardımcılığını Kübra Şanoğlu, Sahne Amirliğini Çağatay Çağımnı yapıyor. Dekor Tasarımı Özger Dinçer, Kostüm Tasarımı Şevval Çetin ve Işık Tasarımı Gül Nihal Akça tarafından yapıldı.

Sinopluların kahkahalarını tutamadığı ve bir dizi komik olayın ustaca kurgulandığı oyunda Melahat Kuş, Erhan Baylan, Aytuğ Sürek, Kerem Urhan, Doğan Ceyhun, Esra Gümüşsu, Berke Eren, Ceylan Çevik, İbrahim Can Altuntaş, Emre Saatci, Aysel Sevil Sürek ve Nermin Levend, başarılı performans göstererek izleyicilerden tam not aldı.

Oyun sonunda, oyunun yönetmeni Enes Cangül’e Direklerarası Seyircileri tarafından “En İyi Komedi Oyunu Ödülü” takdim edildi ve seyircilerle birlikte 10. yıl pastası kesildi.