CHP Sinop Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Cemalettin Yılmaz, Sinop Hayaller Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül ve tiyatro oyuncularını ziyaret etti.

Sinop Hayaller Tiyatrosu’nun tarih ve kültür kenti olan Sinop’a önemli katkıları bulunduğunu belirten CHP Sinop Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Cemalettin Yılmaz, "Yapmış olduğunuz çalışmalar ve gösterilerle Sinop ve Sinop dışında da çok değerli katkılarda bulunuyorsunuz. Tiyatronuz ile kendi işlevini yaparken aynı zamanda sanatın evrensel bilinciyle Sinop tiyatrosunu ve amatör olarak bu işe gönül verenlere çok önemli katkılar sağlıyorsunuz. Onlara heyecan katıyorsunuz. Tiyatroya gönül veren genç kardeşlerimin bu işe yürekten katıldıklarını görmek beni mutlu etti.  Bizler de 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından aday gösterildiğimiz ve yetki almamız halinde kültür projelerimizi hayata geçirme noktasında hazırlıklarımızı yapmış durumdayız. Bu vesileyle sizleri yakından tanıdığım ve güzel bir sohbet gerçekleştirdiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Her zaman maddi ve manevi olarak yanınızda olacağım." dedi.

Gerçekleştirilen bu ziyaretin bir seçim ziyareti olarak görmediğini belirten Sinop Hayaller Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül, “Milletvekili Aday Adayı Cemalettin Yılmaz’a başarılar diliyoruz. Bizler oyuncularımıza ve onların değerli velileri ile birlikte büyük bir aileyiz. Bu aileyi hiçe saymak olmamalı. Eğer Sinop’un gençlerini ve geleceğini düşünüyorsak sporla ve sanatla ilgilenen kişiler unutulmamalı. Daha gelişmiş bir Sinop Kültür, Spor ve Sanatla olacaktır.” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sinop Hayaller Tiyatrosu oyuncuları ile sohbet eden Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Cemalettin Yılmaz, tiyatro binasını gezdikten sonra “Anı Defteri”ni imzalayarak oyuncularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Vitrin Haber