Heinz Arabia, ketçap felaketlerinin üstesinden gelmek için 57 talebi kapsayan ketçap sigorta poliçesini sunmak üzere çalışan hakları uygulamasıyla ortaklık kurduğunu duyurdu.

Heinz Arabia, bazen kendini biraz kaptıran ketçap severler için yeni bir çözüm sunduğunu açıkladı. Ketçap sigortası kapsamı; günlük ketçap dökülmeleri, sıçramaları ve lekelerinin oluşturduğu stres ve rahatsızlığı hafifletmeyi amaçlıyor. Ketçapla ilgili kazaları gösteren sayısız sosyal medya paylaşımından esinlenen Heinz Arabia, şirketin her zaman risk almaya değer olduğuna inananlar için 57 farklı tazminat türünü kapsayan kapsamlı bir sigorta ve yan haklar paketi geliştirdi. Halı ve giysilerdeki lekelerden evcil hayvan, tavan veya kanepeye sıçrayan lekelere kadar, sigorta etkilenen kişilere hızlı ve sorunsuz tazminat sağlamak için tasarlandı.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Kraft Heinz MEA Pazarlama Müdürü Passant El Ghannam, "Şirket olarak, hayranlarımızın ketçabımıza olan sevgisinin bazen biraz abartılı olabileceğini biliyoruz. Araştırmamız bize yüzde 48’inin her zaman ketçap kazası geçirdiğini söylüyor, ancak yüzde 91’i markamıza olan sevgilerinin buna değdiğine yemin ediyor. İşte bu yüzden ketçap sigortasını hayata geçiriyoruz. Zorlu anları sıkı hayranlarımız için saf bir keyif ve rahatlığa dönüştürerek ketçap olaylarının tadını endişesiz bir şekilde çıkarmalarını sağlıyoruz."

Kaynak: iha