Rize'de dünya evine giren çift, davetlilerle Fırtına Vadisi'ndeki derenin serin sularında rafting yaptı.

Ufuk ve Gülden Can Çakıcıer çifti, bunaltıcı sıcaklar nedeniyle kır düğünü yapmaya karar verdi. Çakıcıer çifti, Fırtına Vadisi üzerindeki bir rafting tesisini kiralayarak, burada alternatif düğünlerini gerçekleştirdi. 
Çiftin düğün töreni öncesi rafting botları süslendi. Çakıcıer çifti ve davetliler, Fırtına Deresi'nin serin sularında düzenlenen düğün konvoyuyla rafting yapmanın keyfini yaşadı.
Çift, yaklaşık 6 kilometre süren parkurda davetlilerle, adrenalini yüksek, eğlenceli bir zaman geçirme imkanı buldu. Çakıcıer çifti, daha sonra kır düğünü ile törenlerini tamamladı.
Damat Ufuk Çakıcıer, yaptığı açıklamada, Rize'nin her bölgesinin farklı bir güzelliği olduğunu ve düğünlerini alışılmışın dışında bir şekilde yapmak istediklerini belirtti.
Gelin arabası olarak sokaklarda otomobiller ile konvoyların oluşturulduğunu ifade eden Çakıcıer, "Eşimin turizme, raftinge olan merakı nedeniyle çok farklı bir düğün yapmayı planladık. Rafting botunu gelin aracı yaptık. Unutamayacağımız bir anı oldu" dedi.
Gülden Can Çakıcıer ise hayatın her anının değerlendirilmesi için çalıştıklarını ifade ederek, "Rize'de raftingin gelişimi için ciddi çalışmalar yapıldı. Ben de turizm işiyle uğraştığım için balayı turizmi, rafting, alternatif turizme dikkati çekmek ve Rize'nin tanıtımına katkı sağlamak istediğimden böyle bir etkinlik düzenledik. Yapılabilecek en güzel düğünlerden birini gerçekleştirdik, çok mutluyum" diye konuştu.

AA 

Editör: Vitrin Haber