Antalya'da, 45 kilo ağırlığındaki üniversite öğrencisi Ceren Yılmaz, bir restoranın düzenlediği yarışmada 23 dakikada 255 adet çöp şiş, 3 bardak ayran, 2 bardak su, 1 tabak salata ve 1 lavaş yiyerek hem işletmenin rekorunu kırdı hem de ödül kazandı.

Antalya'da, 45 kilo ağırlığındaki üniversite öğrencisi Ceren Yılmaz, bir restoranın düzenlediği yarışmada 23 dakikada 255 adet çöp şiş yiyerek, hem işletmenin rekorunu kırdı hem de ödül kazandı.

İşletmenin rekorunu kıran genç kız, 5 bin lira değerinde cep telefonu, çeyrek altın ve 4 ay süreyle ücretsiz yemekle ödüllendirildi.

4 KİLOGRAM ET YEDİM

Ceren Yılmaz, 45 kilo ağırlığında olduğu için yarışmaya katılmaya karar verdiğinde kimsenin kendisine şans tanımadığını söyledi.

Çöp şişin yanında 3 bardak ayran, 2 bardak su içtiğini, salata ve lavaş da yediğini vurgulayan Yılmaz, "Yaklaşık 4 kilogram et yedim. Bir saatte kilo aldım. Rekorumu geliştireceğim." dedi.

RESTORAN SAHİBİNİ DE ŞAŞIRTTI

Restoran sahibi İlyas Demir ise yarışmada hiç şans vermediği Ceren Yılmaz'ın herkes gibi kendisini de çok şaşırttığını dile getirdi.

Daha önceki rekorun Büşra Canımoğlu isimli müşterisine ait olduğunu hatırlatan Demir, "O müşterimiz 18 dakikada 194 adet yemişti. Bizden ödülü aldı. Erkeklerde de 300'den fazla çöp şiş yiyen müşterilerimize hediye vereceğiz. Yarışma, restorana olan ilgiyi artırdı. Rekor denemesi için il dışından bile gelen müşterilerimiz oluyor" diye konuştu.
Editör: Vitrin Haber