Boyabat Panayırı yarın başlıyor. Yaklaşık 1 asırdan fazla mazisi olan Boyabat Panayırı 7 Ekim Çarşamba itibariyle başladı. 
 
Boyabat Panayırı önceki panayırlarda olduğu gibi ilk kurulduğu yerde yapılıyor. Panayırda lunapark, hayvan pazarı, emtia alışverişlerinin yanı sıra ilçenin tanıtımına katkıda bulunmak üzere, eski otogar da Tarım-Tanıtım ve Kültür Fuarı açılacak ve daha geniş kapsamlı yapılacak.

Boyabat Belediyesinin ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla panayır kapsamında gerçekleştireceği Tarım-Tanıtım ve Kültür Fuarı bu yıl 9-12 Ekim tarihleri arasında eski otogar alanında kurulacak, yeni nesillere tarih ve kültür şuuru aktarmak amacıyla düzenlenen fuar ile geçmişle gelecek arasında köprü kurulacak.

Boyabat Belediyesi, uzun yıllar sonra ara verdiği ata sporu güreşi geçen yıl yeniden Panayır etkinlilerine dahil etmişti. Güreş panayır etkinlikleri içerisinde ki yerini bu sene de alırken Türkiye’nin başpehlivanlarının katılıyla gerçekleştirilecek olan Boyabat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri 10 Ekim 2015 Cumartesi günü Boyabat İlçe Stadında yapılacak. Panayır 7 Ekim Çarşamba günü başlayıp, 14 Ekim Çarşamba günü sona erecek.

Editör: Vitrin Haber